(untitled) (Belügyi Szemle, 2022)
Jelen köszöntővel egy olyan belügyi vezető előtt szeretnék tisztelegni, akit már harminc esztendeje ismerek, s mind vezetői magatartása, mind szakmai elkötelezettsége és általános műveltsége példa volt számomra. Dr. Janza Frigyes ny. rendőr vezérőrnagy, címzetes egyetemi tanár, a belügyminisztérium (BM) oktatási főszemlélője április 8-án töltötte be 75. életévét.