(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
A Rolf Loeber, Machteld Hoeve, Wim Slot és Peter van der Laan által szerkesztett "Persisters and Desisters in Crime from Adolescence into Adulthood" című kötet egy nemzetközi tudóscsoportot tömörít egy interdiszciplináris kihívásra. A szerzők áttekintést nyújtanak a serdülőkortól a felnőttkorba való átmenet legfontosabb kriminológiai kérdéseiről és problémaköreiről.