(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést ad a magyar büntetőjogról, bemutatva az elítélt börtönbüntetés alatti vagy alternatív büntetésként történő foglalkoztatásának előnyeit és hátrányait.