(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést ad a Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottságán belül működő Büntetőjogi Munkacsoport hatodik szimpóziumáról, amely a biztonságosabb városokkal foglalkozott.