(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
Az ajánlások listájának összeállítása mellett a szerző nemzetközi elemzéssel és magyarországi értékeléssel egyidejűleg áttekintést ad a nyilvános videokamerás megfigyelőrendszerek történetéről és jogi hátteréről.