(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
Ebben az interdiszciplináris kutatásban, amely a perszeveranciára összpontosít, a szerzők egy elemzési keretet kínálnak a bűnözői elme feltérképezésére, a jogi és pszichológiai paradigma egyidejű alkalmazásával.