(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző rámutat a jelenlegi magyar jogi szabályozás ellentmondásaira, és hangsúlyozza a titkos információgyűjtésre vonatkozó előírások egységes és részletes újrakodifikálásának fontosságát.