(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A titkosszolgálati nyomozások etikai és jogi irányelveiről, valamint azok jogszerűségéről és hatékonyságáról szóló viták világszerte folyamatosan napirenden vannak. A szerző megvizsgálja a jogszerű és hatékony titkos információgyűjtés kritériumait, kritikai elemzést ad a jelenlegi magyar jogi szabályozásról, valamint javaslatokat fogalmaz meg annak módosítására.