(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A kiberterrorizmus a számítástechnika és az internet bevonását jelenti terrorcselekményekbe és terrorista tevékenységekbe. A számítástechnikai technológiák széles körű elterjedése miatt ez napjaink információfüggő társadalmaiban veszélyforrást jelenthet. A szerző e megállapítás érvényességét vizsgálja.