(untitled) (Belügyi Szemle, 2015)
Jelen tanulmányban szerző a szicíliai maffia példáján keresztül kívánja bemutatni, milyen fenyegetést jelent egy szervezett bűnözői csoport beépülése az állam rendjébe.