(untitled) (Belügyi Szemle, 2019)
Az új büntetőeljárási törvény egyik jelentős szabályozási törekvése, hogy az eljárások gyorsításának érdekében a hatályon kívül helyezés lehetőségeit a bírói döntések felülvizsgálata során szűkíteni kell. A tanulmány tudományos igénnyel kívánja bemutatni e kodifikációs törekvések elvi alapjait.