(untitled) (Belügyi Szemle, 2020)
Ez a tanulmány a kriminalisztika hagyományos általános elméletei közül az azonosításelméletet mutatja be. Körbejárja a tág értelemben vett azonosító tevékenységeket, az azonosság logikai fogalmát, az azonosító tevékenység pszichológiai hátterét, majd a klasszikus kriminalisztikai szakterületek vonatkozásában bemutatja az ún. ACE-V módszert.