Joghamonizáció vagy sem? Harmadik rész: A New York-i egyezmény és a 13/2014. (V.16.) ORFK utasítás (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a személyforgalom visszaszorításáról szóló New York-i egyezmény végrehajtásáról, valamint a mások prostitúciójának kiaknázásáról Magyarországon.
Keywords: joghamonizáció; New York-i egyezmény; prostitúció