Rendőri kommunikáció a gyermekkorúakkal (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést nyújt a rendőrök és a gyermekek közötti kommunikáció legfontosabb jellemzőiről.
Keywords: gyerekkorúakkal történő kommunikáció; kihallgatás; büntetőeljárás