Javaslat egy hazai áldozatazonosítási szolgálat létrehozására (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző az Egyesült Államokban és az Interpolon belüli katasztrófaáldozat-azonosítási (dvi) protokollok összehasonlítását követően kezdeményezi a magyarországi katasztrófaáldozat-azonosító egységek létrehozását.
Keywords: Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság; halálos tömegszerencsétlenségek; áldozatazonosítási tevékenység