Fázsi László: A pótmagánvád a magyar büntető eljárásjogban és a gyakorlatban (Belügyi Szemle, 2024)
Az áttekintés a kötetben a büntetőeljárás egyik legvitatottabb jogintézményét, a pótmagánvádat elemzi.
Keywords: pótmagánvád; könyvismertetés; büntető eljárásjog