In memoriam Kratochwill Ferenc. A sértett büntetőeljárási helyzete – amilyennek ő látta és amilyen most (Belügyi Szemle, 2024)
A tanulmány alapja a dr. Kratochwill Ferenc 80. születésnapja alkalmából rendezett megemlékezésen elhangzott előadás, amelyben a sértett helyzetét érintő eljárási szabályozás változásainak főbb állomásairól kapunk képet.
Keywords: Kratochwill Ferenc; sértett; szabályozás