Bírói gondolatok a felismerésre bemutatásról. Hozzászólás Kollár Balázs: A felismerésre bemutatás elmélete és gyakorlata Amerikában című tanulmányához. Belügyi Szemle, 2013/10. (Belügyi Szemle, 2024)
Reflexiók Kollár Balázs korábbi írására a Belügyi Szemlében.
Keywords: felismerésre bemutatás; nyomozás; cselekmény