Munka és büntetés. A közérdekű munkáról és a fogvatartottak munkáltatásáról (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést ad a magyar büntetőjogról, bemutatva az elítélt börtönbüntetés alatti vagy alternatív büntetésként történő foglalkoztatásának előnyeit és hátrányait.
Keywords: munkabüntetés; fogvatartottak; közérdekű munka