Jól időzített intézkedés (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző egy konkrét magyarországi esetet használ fel arra, hogy bemutassa az időzítés fontosságát a rendőri fellépésben.
Keywords: intézkedés; vádlott; bíróság