Beszámoló a Hogyan tehetők biztonságossá a nagyvárosok? című tudományos ülésről (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést ad a Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottságán belül működő Büntetőjogi Munkacsoport hatodik szimpóziumáról, amely a biztonságosabb városokkal foglalkozott.
Keywords: biztonság; ülés; bűncslekemény