A büntetőeljárási távoltartás szabályozásának jogalkalmazásbeli problémái (Belügyi Szemle, 2013)
Az ajánlások mellett a szerző áttekintést nyújt a magyar büntetőeljárás hiányosságairól és következetlenségeiről a távoltartási végzések tekintetében.
Keywords: büntetőeljárási távoltartás; erőszak; szabályozás