Gyermekközpontú büntető igazságszolgáltatás Magyarországon (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést ad a gyermekbarát igazságszolgáltatás alapelveiről és magyarországi perspektíváiról.
Keywords: gyermek; igazságszolgáltatás; Magyarország