Rendőrnők pályaválasztási motivációinak vizsgálata (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést nyújt egy magyarországi kutatásról, amely a rendőrnők pályafutásukról alkotott véleményére összpontosít.
Keywords: rendőrnők; pályaválasztás; motiváció