Kriminálgeográfiai vizsgálatok a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést ad az elmúlt évtizedek bűnözési tendenciáiról Békés megyében.
Keywords: Békés megye; bűnözés; kriminálgeográfiai vizsgálatok