Egy postarablás tetteseinek felderítése (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző összehasonlító elemzést nyújt az 1950-es és 70-es évek három nagy horderejű rablása során végzett nyomozati erőfeszítésekről.
Keywords: nyomozás; postarablás; BRFK bűnüldözési osztálya