A „megalapozottság” és a nyomozás (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző a magyar büntetőeljárási jog alapos elemzésével vizsgálja a „megalapozott gyanú” követelményének pontos jelentését és tartalmát.
Keywords: gyanú; nyomozás; kriminalsiztika