A titkos adatgyűjtés eredményének bizonyítékként történő felhasználásáról (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző a közelmúltbeli magyarországi jogszabályi változások fényében áttekintést ad arról, hogy a fedett eljárások során megszerzett információk hogyan használhatók fel bizonyítékként a büntetőeljárásokban.
Keywords: titkos adatgyűjtés; büntetőeljárási törvény; bizonyíték