A kriminalisztika piramismodellje és alapelvei (Belügyi Szemle, 2025)
A szerző felvázolja az igazságügyi tudományok központi kérdéseinek, módszertanának és végső céljának modelljét, egy kifinomult, aprólékos és szerteágazó empirikus tudományt.
Keywords: kriminalisztika; piramismodell; tudomány