John J. Rodger: Criminalising Social Policy: Anti-social and Welfare in De-civilised Society. Willan Publishing, 2008 (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző a kötetben áttekintést ad a skót és az angol jóléti állam összehasonlításáról a gyermekvédelmi és családpolitikák tekintetében.
Keywords: könyvismertetés; gyermekvédelem; skót rendszer