A prostitúció szabályozásának lehetséges megoldásai és főbb problémái (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt a prostitúció legalizálásával és szabályozásával kapcsolatos politikai és elméleti vitákról.
Keywords: prostitúció; politika; elméleti viták