A hónap eseményei az EU belügyi együttműködése terén (január) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző a 2012. évi január hónap eseményeit foglalja össze az EU belügyi együttműködése terén.
Keywords: dán elnökség; adatvédelem; MEREPS-projekt