Bűnüldözők Krakkóban (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző áttekintést ad az Európai Rendőrakadémia (CEPOL) ez évi, határokon átnyúló együttműködési tevékenységeiről Krakkóban, különös tekintettel az Europol jövőjére, a lengyel rendőrség uniós elnökség alatti céljaira és feladataira, valamint az INDECT projektre, amely egy intelligens információs rendszer a városi környezetben történő megfigyelés, keresés és biztonsági észlelés támogatására.
Keywords: CEPOL; Krakkó; INDECT projekt