A justizmordok okai – tévedési források a büntetőeljárásban (Belügyi Szemle, 2011)
A magyar és nemzetközi justizmordokra vonatkozó kutatások alapján egyértelműen megállapítható, hogy a büntető igazságszolgáltatási rendszerben rendszerszintű hajlam mutatkozik a tévedések elkövetésére. A szerző átfogó modellt vázol fel a lehetséges hibák és tévedések rendszerére.
Keywords: justizmordok; büntetőeljárás; igazságszolgáltatás