A kriminalisztikai szakértés új szakasza a huszonegyedik század kezdeti éveiben (Belügyi Szemle, 2011)
Az elmúlt évtizedek új szakaszt hoztak a büntetőtudományok fejlődésében Európában és a fejlett világ más részein is. A szerző összegyűjti az elmúlt hat év azon szakmai és tudományos rendezvényeinek eredményeit, amelyek a magyar kriminalisztika fejlődésére fókuszáltak.
Keywords: szakértő; kriminalisztika; bűnügy