A politika értékelvűsége, a tudomány autonómiája (Belügyi Szemle, 2011)
A cikket a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára írta, és a politika és a tudomány kapcsolatára összpontosít, az önkormányzati rendőrség esettanulmányán keresztül. Az elmúlt évtized jogalkotási törekvéseiből vett példák szemléltetik a kormányzás és a tudomány összetett összefonódását.
Keywords: politika; tudomány; autonómia