A büntetőjogi gondolkodás és a vallás kérdései a posztmodern tükrében (Belügyi Szemle, 2011)
A cikk az emberi jogok, a bűnmegelőzés és a modern katolicizmus kapcsolatát vizsgálja a posztmodern filozófia szemszögéből. A szerző a vallás szerepére összpontosít, mint a bűnmegelőzés potenciálisan kulcsfontosságú tényezőjére.
Keywords: posztmodern filozófia; bűnmegelőzés; emberi jogok