A terrorizmus természete és az ellene történő fellépés nehézségei Oroszországban a Szovjetunió szétesésétől napjainkig (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt az elmúlt két évtized orosz terrorizmusellenes stratégiáiról.
Keywords: terrorizmus; terrorizmusellenes stratégiák; Oroszország