A titkosszolgálatok és napjaink biztonsági hatásai (Belügyi Szemle, 2015)
A lehetséges eltérésekre rámutatva a szerző áttekintést nyújt az elmúlt 25 év magyarországi titkos információgyűjtésének hatásairól, hasznosságáról és céljáról.
Keywords: titkosszolgálatok; hasznosság; Magyarország