Egy tűzifacsalás-sorozat felderítése a Szegedi Rendőrkapitányságon (Belügyi Szemle, 2015)
A szerzők ismertetik egy tipikus bűncselekmény, a tűzifával kapcsolatos csalás magyarországi nyomozását.
Keywords: tűzifacsalás; nyomozás; Magyarország