A titkos információszerzés szükséges és lehetséges reformja (Belügyi Szemle, 2015)
A folyamatban lévő büntetőeljárási reformok megkönnyítése érdekében a szerző új koncepciót mutat be a titkos információszerzésről Magyarországon.
Keywords: titkos információszerzés; reformok; Magyarország