A kriminológiai okkutatás és megelőzés múltja, jelene és jövője (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést ad az elmúlt 50 évről a kriminológiai okkutatás területén.
Keywords: kriminológiai okkutatás; megelőzés; Magyarország