Az úgynevezett „romagyilkosságok” ügyéről (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt a romák elleni 2008–2009-es gyilkosságsorozat magyarországi peréről.
Keywords: romagyilkosságok; per; Magyarország