„Abban nem hihetünk, hogy a migrációs nyomás enyhülni fog…”: Beszélgetés dr. Végh Zsuzsannával, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatójával (Belügyi Szemle, 2016)
Most nem új és főként nem hosszú távra szóló menekültügyi stratégia kidolgozására van szükség, hanem konkrét döntésekre, és ezek nyomán gyors cselekvésre.
Keywords: menekültügy; döntések; cselekvés