A bűnügyi technikai szakterület hazai eredményei, a fejlődés lehetséges irányai (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt a bűnügyi technikai szolgálatok integrációjáról a Nemzeti Szakértői és Kutató Központba (NSZKK).
Keywords: bűnügy; NSZKK; Magyarország