A felismerésre bemutatás és a digitális adatok jelentősége egy szeméremsértő bűncselekmény tükrében (Belügyi Szemle, 2016)
Egy konkrét eset bemutatásával a szerző áttekinti a bizonyítékok bemutatásának és felsorakoztatásának szerepét a magyarországi bűnügyi nyomozásokban.
Keywords: bűncselekmény; bizonyíték; Magyarország