Az Európai Unió Bíróságának ítélkezési gyakorlata a közös európai menekültügyi rendszer vonatkozásában (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt az Európai Bíróság közös európai menekültügyi rendszerrel kapcsolatos ítélkezési gyakorlatáról.
Keywords: menekültügy; közös rendszer; Európa