Az általános ügyészi felügyelettől a közérdekvédelmi tevékenységig (Belügyi Szemle, 2016)
A büntetőjog hatályán kívül eső területekre összpontosítva a szerző áttekintést nyújt az ügyész magyarországi változó szerepeiről és kompetenciáiról.
Keywords: ügyész; változó szerepek; Magyarország