Bevezetés a likelihood kriminalisztikai alkalmazásához (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző gyakorlati példákra építve áttekintést ad a likelihood kriminalisztika koncepciójáról.
Keywords: kriminalisztika; likelihood; koncepció