Születési hónap hatása a felnőtt élethelyzetre és lehetséges viktimizációs következménye (Belügyi Szemle, 2017)
A szerzők áttekintést nyújtanak az ember születési hónapja és az esetleges áldozattá válás közötti lehetséges kapcsolatról.
Keywords: viktimizáció; születési hónap; lehetséges kapcsolat